عامل وابسته به گروهک تروریستی کومله در پرند دستگیر شد کانال وابسته به گروهک تروریستی ری استارت هک شد وزارت کشور: انتخابات شورا‌های شهر و روستا الکترونیکی برگزار خواهد شد سازمان امور عشایر ایران منحل شد؟ شهادت یک عضو سپاه در سمنان + عکس مصطفی پورمحمدی: اسرائیل به دنبال یک ضربه کاری دیگر به ایران است +فیلم فرمانده کل سپاه: نیروی دریایی سپاه قدرت راهبردی و بازدارنده بلامنازع ایران است درخواست استیضاح چهار وزیر در دستور کار مجلس قرار گرفت کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک

آیت الله رئیسی: کارگروهی برای بررسی دقیق علت سقط جنین و رفع این مسئله تشکیل شود

رئیس جمهور با تأکید بر تقویت رویکردهای بازدارنده در موضوع سقط جنین، به دبیر ستاد ملی جمعیت دستور داد با تشکیل کارگروهی ابعاد مختلف موضوع بدقت بررسی و نسبت به رفع آنها اقدام شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۲ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 24
کد خبر: ۱۹۶۱۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، پنجمین جلسه ستاد ملی جمعیت پیش از ظهر امروز دوشنبه (2 مرداد) با حضور آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور برگزار شد.

 

رئیس‌جمهور در این جلسه با اشاره به اهمیت موضوع تنظیم جمعیت و ضرورت رعایت اسناد بالادستی و قوانین مصوب در موضوع جوانی جمعیت، بازنگری در عملکرد دستگاه‌های مسئول در پیگیری مصوبات ستاد ملی جمعیت را ضروری خواند و بر جبران عقب‌ماندگی‌های متناسب با دغدغه موجود درباره این مسأله بسیار مهم و تقویت اقدامات فرهنگ‌ساز با رویکرد تشویقی تأکید کرد.

 

وی از اولویت‌های مسئله جوانی جمعیت را تقویت رویکردهای تشویقی و به ویژه فرهنگ‌سازی برای اقشار مختلف جامعه دانست و گفت: مجموعه اقدامات دستگاه‌ها متولی دراین زمینه باید به گونه‌ای باشد که جامعه احساس کند خانواده‌های دارای فرزند بیشتر کیفیت زندگی بالاتری خواهند داشت.

 

رئیس جمهور برنامه‌سازی در رسانه ملی در موضوع جوانی جمعیت را از مهم‌ترین اقدامات فرهنگ‌ساز خواند و افزود: در تمامی تولیدات فرهنگی می‌بایست دلالت‌های محصولات بر تشویق فرزندآوری تمرکز شود به گونه‌ای که به مرور مسئله جمعیت به عنوان یک گفتمان قالب مورد توجه قرار گیرد.

رئیسی با اشاره به ضرورت تعیین نقشه راه متناسب برای دستگاه‌های متولی در مسئله تنظیم جمعیت، بر استمرار سیاست‌ها و تصمیمات به روز شونده برای رسیدن به نتایج مناسب در این حوزه تأکید کرد.

 

رئیس جمهور با تأکید بر تقویت رویکردهای بازدارنده در موضوع سقط جنین، به دبیر ستاد ملی جمعیت دستور داد با تشکیل کارگروهی متشکل از مسئولین وزارت بهداشت، معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و قوه قضائیه ابعاد مختلف موضوع بدقت بررسی و نسبت به رفع آنها اقدام شود.

 

«ضرورت جلوگیری از واردات داروهای غیرقانونی و برخورد با باند‌های مجرمانه و جرایم سازمان‌یافته»، «تقویت دبیرخانه ستاد ملی جمعیت با رویکرد چابک‌سازی آن» و «تدوین نقشه راه زمانبندی شده برای وظایف و اقدامات همه دستگاه در زمینه افزایش جمعیت» از دیگر تأکیدات رئیس جمهور در این جلسه بود.

 

در پنجمین جلسه ستاد ملی جمعیت همچنین 8 مصوبه از جمله در زمینه تسهیل و رفع موانع فرزندآوری به تصویب اعضا رسید./ فارس/

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار